Tüm Full Oyunlar Burada...

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oyun Delisi ! :)

Age of Empires Expansion: The Rise of Rome Demo

Yönetim
    Yönetim
    Yönetici
    Yönetici

Erkek
    Doğum tarihi : 01/01/90
    İş/Hobiler : Kendime Saklıyorum
    Lakap : OyunDelisi

Age of Empires Expansion: The Rise of Rome Demo Empty Age of Empires Expansion: The Rise of Rome Demo

Mesaj tarafından Yönetim Cuma Nis. 09, 2010 12:45 pm

Tarihte en çok korkulan ve medenileşen Roma İmparatorluğunu kurarken tüm çelişkileri, entrikaları, açgözlülükleri ve gücü yaşayın. Ödül kazanan gerçek zamanlı strateji oyunu Age of Empires'ı oluşturan takım tarafından yazılan The Rise of Rome, Roma İmparatorluğu'nun kötü ününe kavuşması sırasında sizin etkin bir rol oynamanızı sağlar. Age of Empires'ın yüksek sezgili ek paketi ile yeni dünya yönetiminin yeni alanları için geniş ölçekli savaşlar yapın. Age of Empires klasik oyununa yapılan ürün eklemeleriyle medeniyetlerinizi dikkatlice planlayın ve düzenleyin. Augustus Caesar'ın Kleopatra ve Marc Antony karşı olması ve Hannibal'in filleri ile dağları aşması gibi olayları içeren zorlu seferler ile tarihte anahtar zamanlara hareket getirin. Dört tür yeni haritayı-tehlikeli Hill Country, Dar, Akdeniz ve Anakara- keşfetmek ve fethetmek için yeni stratejiler çizin. Daha geniş harita seçeneği bulunan tüm haritalar için geçerlidir.

Age of Empires Expansion: The Rise of Rome Demo Hideleme[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Age of Empires Expansion: The Rise of Rome Demo Hideleme

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 2:10 pm